lu.se

Denna sida på svenska This page in English

Nuvarande student Ingenjörshögskolan

Föreläsning i stresshantering

Studenthälsan ger en “crash course on stress management” där de fokuserar på vad stress är (fakta) och effektiva sätt att hantera stress.

Föreläsningen är frivillig och äger rum kl 12-13 i U203 fredag 13/12. Ingen anmälan behövs.

Åk 3: Workshop kring examensarbetet

Du som skriver ditt examensarbete i vår, här får du möjlighet till att gå på workshop för att få stöd och hjälp kring skrivandet, men även inför opponering och den muntliga presentationen. Det är ett samarbete mellan Studieverkstaden och LTH Ingenjörshögskolan. Läs mer här!

OBS! Begränsat antal platser till 20 studenter/10 examensarbeten. Anmälan krävs till varje tillfälle (se bilaga). Först till kvarn gäller.

Brobyggare till näringslivet

Campus Vänner är en brobyggare mellan studenter och näringsliv. Du hittar mer information om stipendier och jobberbjudanden på deras hemsida.

Matematikblogg

Jonas Månsson arbetar som lektor i matematik på Matematikcentrum. Han undervisar på programmen vid LTH Lund. På sin matematikblogg samlar han material som berör kurserna. Även du som läser på högskoleingenjörsprogrammen kan hitta mycket här, följ t ex Jonas föreläsningar på Youtube.

Tillgång till datorer vid LTH Lund

Om du behöver ha tillgång till datorer vid LTH i Lund, t ex på Studiecentrum, kan du få detta genom att kontakta Per Foreby. Du måste ha ett aktivt StiL-konto.