lu.se

Denna sida på svenska This page in English

Nuvarande student Ingenjörshögskolan

Karriärcoachning

IDA3 och IEA3: Torsdag 21 november kl 10.15-12. Begränsat antal platser, läs mer här.

Anmäl dig senast 18/11 till ylva.oscarsson@lth.lu.se

 

Byggteknik åk 3: Fredag 22 november kl 13.00-15.00. Begränsat antal platser, läs mer här.

Anmäl dig senast 18/11 till rebecca.little-smith@lth.lu.se

 

Information om vidare utbildning till civilingenjör

Den 2 december kommer studievägledarna Åsa K Nilsson och Roger von Moltzer från LTH Lund till Campus Hbg för att informera om fortsatta studier på civilingenjörsutbildningarna Datateknik och Elektroteknik.

Informationen vänder sig i första hand till åk 3 men även åk 1 och 2 är välkomna.

Sal: E413
Tid: 9.15-10
Informationstillfället står utsatt i schemat för åk 2 och 3.

Åk 3: Workshop kring examensarbetet

Du som skriver ditt examensarbete i vår, här får du möjlighet till att gå på workshop för att få stöd och hjälp kring skrivandet, men även inför opponering och den muntliga presentationen. Det är ett samarbete mellan Studieverkstaden och LTH Ingenjörshögskolan. Läs mer här!

OBS! Begränsat antal platser till 20 studenter/10 examensarbeten. Anmälan krävs till varje tillfälle (se bilaga). Först till kvarn gäller.

Brobyggare till näringslivet

Campus Vänner är en brobyggare mellan studenter och näringsliv. Du hittar mer information om stipendier och jobberbjudanden på deras hemsida.

Matematikblogg

Jonas Månsson arbetar som lektor i matematik på Matematikcentrum. Han undervisar på programmen vid LTH Lund. På sin matematikblogg samlar han material som berör kurserna. Även du som läser på högskoleingenjörsprogrammen kan hitta mycket här, följ t ex Jonas föreläsningar på Youtube.

Tillgång till datorer vid LTH Lund

Om du behöver ha tillgång till datorer vid LTH i Lund, t ex på Studiecentrum, kan du få detta genom att kontakta Per Foreby. Du måste ha ett aktivt StiL-konto.